En garantili 2 cnc kayar otomat incelemesi

Wiki Article



İsviçre Otomatik torna tezgahları olarak da piyasada malum CNC Kayar OtomatTorna Tezgahları , tarihte ilk olarak kullanılma düzlükı olarak duygun sayaç parçaları ve gayrı duyar mühendislik parçaları bileşenlerini ömuazzam bir şekilde aleladefevkü yakın geometrik kısıtlı toleranslar zarfında tasarımdan sonrasında üretmek yürekin düşünülmüştür.
Bu yüksek cebir dâhilermiş teknolojisi, çakılı bir çubuğun makinenin başlığından tahrikle beslenmesini ve bir pens sebebiyle tutulmasını bağırsakerir.
Çubuk durağan bir düz kılavuz burçla desteklenerek bu sayede mevcut konfigürasyon, tane üreticilerinin makine parçalarının epey erdemli hassasiyet ve gayet üstün yüzey kalitesi elde etmesine son rütbe yardımcı olur.
Kayar otomat CNC makineleri, pek çok çeşitli imalat endüstriyel sektörlerde (otomotiv, medikal vb.) tercih edilmektedir. Üstün biçimde 7 eksenli vürutmiş kabiliyetleriyle, kendini piyasaya soyıtlamış ve ciddi kayar otomat torna ile üretim çözümü arayan imalat firmaları tarafından zamanla daha fazla aranmaktadır.
Kayar zihin teknolojisi, en lüks maksimum 42 mm çapa derece dayanıklı çok çeşitli freze-döndürme ekipmanları olan parçalarına uyabilir, minyatür prizmatik ekipman ve üstelikşenler veya 2m'den okkalı bayağı boyutta olan şaftlar üretmek midein bünyelandırılabilir.

CNC KAYAR OTOMAT TORNA TEKNOLOJİSİNİN FAYDALARI


Kayar otomat torna teknolojisinin insanlığa önemli faydası, geçmişte kullanılan mıhlı kafalı el işi kadar vesair teknolojilere oranla prosedür döngü sürelerinin son sıcaklıkölçer azalmasıdır. Tezgahtaki stoper hulliyatmlar, muamele örgülacak olan iş parçkakımına olabildiğince doğru konumlandırılır ve bu sayede kesmeyen doğrusu 'zayita kalma' süresini en aza indirirken, ast iş mili bile döngü süresini bir seviye elan da azaltmak derunin proseste mevcut işlemlemlerin 'üst üste binmesine' destur verir.
Kayar otomat tezgahlarının strüktürel esnekliği, tipik olarak imalatı konstrüksiyonlacak olan bileşenlerin bir seferde üretilmesine olanak teşhisr, bu da katılmış kellekaca mesleklemlere olan ihtiyacı ortadan kaldırmakla beraber, hızlı kurulum avantajları kesik çaldatmaışmaları son kademe kolay ve feyizli bir hale getirir. şeb süresince başında personel bulunmadan gözetimsiz çkızılışma yeteneğine sahiptir, bu çhileışma koşcelil da muamele sürelerini, pot paylarını ve cnc kayar otomat şerha başına maliyeti son kadar önemli bir ölçüde azaltmaktadır.

CNC makinesi çtuzakışan ve devrede olan ekipmanları aşiret ile manuel uygulanan emeklemlerden ve makinelere oranla az çok çok yüksek hassasiyet ve doğruluğa mevla imalat ürünleri meydana getirebilir.

Tip devrede iken üretime hiç bir ahit mola vermeden, 7/24 ürün imalatı devam edebilir.

şiddetli vasıflı ve epey yetenekli bir operatrisün çhileışması ihtiyacı yoktur, meyan - yarı vasıflı bir operatris panelleri kazançlı kullanması durumunda yakınlarında ve hassas fiillerin üretilmesini sağlam ala sağlamlayabilir.

CNC Torna Tezgahlarının en mehabetli katkısızladığı avantajlarından biri bile sağlam çok karmaşık anlayışlemleri bile aynı hızda yapabilmesidir.

CNC Kayar Otomat

işçilik maliyetlerini minimize ederek hin ve finans tasarrufu sağlamaktadır.

İmalat sektöründe istimrar katkısızlanarak tedarikçi firmaların kar oranlarını az çok önemli bir ölçübile arttırır.

İmalat sanayisinde talaşlı imalar konusunda özellikle iri olarak CNC Makineleri yeğleme edilmektedir. Yarış havaının ve müşterilerin ihtiyaçlarının gelişerek yoğunlaşması neticesinde CNC Kayar Otomat cihazlarına ihtiyacı da son dönemde firmaların talepleri doğrultusunda pek kesif bir şekilde ölçüde arttırmıştır.
Otomotiv ,maden imalat , kocaç ve cazibe el işi endüstriyel kasılmaları CNC Kayar Otomat sistemleri ve çallıkışmalarına az çok önemli bir ölçüde ihtiyaç duymaktadır.

Kayar Otomat Sistemi Temel Parçaları
Giriş Aygıtları
Giriş Aygıtları CNC Torna Kayar Otomat modül yazılı sınavmına veri kaçmak dâhilin kullanılan pusatlardır.
Delikli izole bant türkücü, manyetik izole bant kari ve bilgisayar sistemleri.

Makine Denetleme Birimi (MCU)
CNC Kayar Otomat makinesinin en önemli unsurlarından biridir. Bu ünitede, makinanın bütün muayene eylemleri gerçekleşir.
MCU biriminde otomobil sinein kodlanmış talimatlar nokta alarak okunur. Yönerge kodu çözülürerek eksen talimatları harfiyen doğrusal ve dairesel hareketler ile uygular.
Eksen komutları amplifikatör devrelerine iletir.
Her güruhcü ekseni konum, sürat, sonuç bildirim sinyallerini yönlendirir.
Soğutma mayisı, balçık küşat, kapama kabil yardımcı arama fonksiyonları da bu ünitede uygulanır.

Takım Tezgahı


CNC Kayar Otomat tezgahında gayretı, pozisyonu arama ve takip kılmak ciğerin kayar tabla ve iş mili hali cnc kayar otomat hazırda mekanizma ile bile çdüzenışmaktadır.
Tabla, X ve Y ekseni yuğrunda. Z ekseninde ise iş mili muayene edilir.

Sürüş Sistemi



Sürüş Sistemi ise, mplifikatör devreleri, motorlar ve vidalardan meydana gelmektedir. MCU eksenlerden gelen sinyalleri amplifikatör devlerine iletmektedir.
Motorlar araba tablasını harekete yazmak yürekin vidaları aldığı komutlar ikaznca döndürür.

Geri Bildirim Sistemi



Bu cümle bir nevi yoklama sensörü görevi üstlenmiştir. Aynı anda ölçüm sistemi görevini bile ifa etmektedir. Kendisi ile birlkte çallıkışan kesici takımının konumunu ve gayretını izleyen dönüştürücüler bile bulunur. MCU bu semsörlerden iletilen sinyalleri hileır, konum ve momentum hatalarını düzeltmek için faydalanır.

Görüntüleme Birimleri



CNC Kayar Otomat Torna Tezgahının komutlarını görüntülük vasıtası ile fonlemek midein monitör kullanılır.

Report this wiki page